Piirustus, maalaus ja luova puunveisto -kurssit kesällä Näpsässä

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä Tammela tarjoaa upeita kesäkursseja yli 15-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Näpsän Tammelan toimipiste järjestää Piirustus, maalaus ja luova puunveisto -kesäkursseja yhteistyössä Siviksen kanssa. 

 

Kurssi 1. 

Piirustus, maalaus ja luova puunveisto

Viikonloppukurssi la–su 1.–2.6. klo 10–17

Ilmoittautuminen Kurssi 1

 

Kurssi 2. 

Piirustus, maalaus ja luova puunveisto

Iltakurssi ma–to 24.–27.6. klo 17–20.30

Ilmoittautuminen kurssi 2

 

Kurssi 3. 

Piirustus, maalaus ja luova puunveisto

Viikonloppukurssi la–su 29.–30.6. klo 10–17

Ilmoittautuminen Kurssi 3

 

Opettajat: Markus Pakkala ja Mikki Paajanen  

Kurssit ovat tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille.

Hinta: 108 € / kurssi,  maksetaan paikan päällä ensimmäisenä kurssipäivänä. Vain korttimaksu mahdollinen.  

 

Näillä mielenkiintoisilla kesäkursseilla pääset tutustumaan luovan puunveiston tekniikoihin ja maailmaan. Pääset kehittämään omaa kuvallista ilmaisua valitsemillasi piirustus- ja maalaustekniikoilla ja yhdistämään näitä tekniikoita luovasti puunveistoon Markus Pakkalan ja Mikki Paajasen ohjauksessa. 

Luovan puunveiston tekniikat ovat pohjimmiltaan perinteistä koristeveistoa ilman sidettä huonekalutyylisuuntiin tai huipputekniseen koristeveiston käsityötaitoon, joka on täynnä asetettuja sääntöjä ja määräyksiä. Luova puunveisto (NO RULES!) rohkaisee kekseliäisyyteen ja hauskanpitoon. Ajattelemme luovan puunveiston olevan tälle ajalle sopiva tyyli sekä ennen kaikkea tapa pitää suomalainen perinnetaito, puunveistäminen elossa. 

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä sijaitsee Erkkilän sillan kupeessa punatiilisessä PMK-talossa osoitteessa Peltokatu 16 C. Paikka sijaitsee hyvien bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä ja autoille on pysäköintipaikkoja talon radan puoleisella pysäköintialueella.  

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssimateriaalit (puutavara ja värit) voi ostaa suoraan opettajilta tai ottaa mukaan omia värejä ym. Materiaalimaksut arviolta 5–20 €/osallistuja. 

Lisätietoja saat sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 050 560 6332. Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Tähän kurssiin ei voi hyödyntää Taito Pirkanmaa ry:n jäsenetukoodia.